top of page
LOGO.jpg

056 21 22 18

Missie:

Wij bieden zorg -en ziekenvervoer aan hulpbehoevende patiënten op de meest comfortabele en veilige manier, dankzij onze gemotiveerde en vakbekwame medewerkers en modern materiaal.

Oog voor kwaliteit, zorg voor de klant en het veilig vervoeren van onze medemensen is wat ons onderscheid van alle anderen.

Wie zijn wij?

Ambulance Luc is een private ambulancedienst gevestigd in KORTRIJK, wij verzorgen alle zorg -en ziekenvervoer in de ruime regio in en rond Kortrijk - Waregem - Menen

 

Aan het hoofd van Ambulance Luc staan twee jonge ondernemers, Bruno & Jarino beide gedreven door passie en liefde voor het vak.  Samen met hun team willen zij het onderscheid maken in kwaliteitsvolle dienstverlening voor alle zorg -en ziekenvervoer dit door verder te investeren in materiaal en interne opleidingen.

GESCHIEDENIS

Aangezien wij een samensmelting zijn van diverse ambulancediensten dragen wij en ruime en rijke geschiedenis met ons mee, elke dienst bestaat reeds vele jaren. 

 

 Ambulance Luc is een samensmelting tussen:

* Ambulancedienst Iris - Ingelmunster

* Vita Ambulans - Menen

* Zorgvervoer Liris - Avelgem

* Ambulance Luc - Kortrijk

Vanaf 2020 opereren wij onder één en zelfde naam Ambulance luc met als uitvalsbasis KORTRIJK, samen met een 15-tal medewerkers en een wagenpark van ruim 20 voertuigen.

Foto's uit de oude doos

bottom of page